post image

Solskjaer om skadeläget inför City

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om morgondagens stora drabbning med Manchester City och ger bl.a en uppdatering om skadestatus på Martial och Pogba. 

”Manchester-derbyn är alltid speciella matcher, men man kan inte säga att de har större betydelse. Självklart för fansen. Och vi är redo.”
”Självförtroende är en lustig sak i fotbollen. Man kan ha framträdanden och resultat som i onsdags kväll och man får en så stor boost. Jag vet att grabbarna kommer vara laddade. De är unga så energin bör inte vara några problem trots kort återhämtning, de går på adrenalin.”
”I går var en återhämtningsdag. De var trötta. I dag är en förberedelsedag, men vi har forfarande inte haft något träningspass. Jag förväntar mig att de ser till att få en god natts sömn och vaknar med ett leende på läpparna.”

Anthony Martial missade onsdagens match mot Tottenham, men Solskjaer är hoppfull om att fransmannen kan vara tillbaka redan i morgon. Paul Pogba kommer dock inte vara det.
"Vi hoppas definitivt att Anthony kan delta i delar av matchen. Jag är inte säker på att han kan starta. Paul kommer inte vara med. Så snart som möjligt (siktar vi på att ha honom tillbaka). Jag sa under 2019, så förhoppningsvis innan Nyår.."
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen