post image

Solskjaer om skadeläget inför Chelsea

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om läget i laget inför söndagens FA Cup-semifinal mot Chelsea. 

United har ett intensivt spelschema och en väldigt viktig strid om topp-fyra i Premier League. Men i morgon är det FA Cupen som gäller då man ställs mot Chelsea i semifinal på Wembley.
Solskjaer höll precis sin presskonferens och pratade b.la om vänsterbacken, där både Shaw och Williams skadade sig mot Southampton och missade matchen mot Crystal Palace.
”Luke kommer missa matchen. Jag kan inte se att han hinner bli frisk. Brandon kommer förhoppningsvis vara okej. Han kommer försöka vara med på träningen i dag med sitt öga (han fick ett jack ovanför ögat efter duell). Vi får se om han kan se bollen! Men han borde vara ok.”
”Vi har inte sett så många av spelarna ännu, för vi har träningspasset nu snart. Men jag spelar hellre den här matchen än att inte göra det. Vi kan inte säga att spelschemat är för hårt. Det är vad det är och när man har möjligheten att spela semifinal så trycker man in den även om det måste spelas på samma dag.”
”Man kan inte välja sånt. Man måste ta en match i taget och det här är en fantastisk chans att ta oss till final. Wembley och en trofé är enormt för alla spelare och lag att vinna. Vår huvudsakliga fokus nu är att ta oss till finalen och därefter blicka mot West Ham och sedan Leicester efter den matchen.”

Källa: MEN
 

 

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

  1. Så underbart att slippa Mourinho gnäll. Denna veckan har han ju redan gnällt på Citys dom, han har gnällt på att vissa klubbar värvar obegränsat och han har gnällt på att en av deras spelare fick nåt felaktigt kort. Gnäll gnäll gnäll, tycker gubben börjar bli mer och mer en spillra av sitt forna jag.

   0
   0
 1. Blir spännande att se om både Ole och Lampard ställer upp med bästa möjliga laget på Wembley eller väljer att vila på några med tanken på deras respektive match i PL.
  CL är högst prioriterat för båda lagen, därför kommer troligen det lag som ser FA-cupen som nånting viktigt vinna matchen på Wembley.
  Jag kommer alla fall inte gråta ihjäl mig om vi förlorar på Wembley om Ole väljer att låta vissa nyckelspelare vila.
  Men jag kommer gråta ihjäl mig om Ole kör med bästa laget, Bruno och Rash skadar sig, blir borta fram till september och vi förlorar.
  Ibland är det bra att ta en medveten förlust, så länge det gagnar laget i längden.

  0
  0
  1. jag tror att Romero, Bailly, Fred, McTominay, (Mata), Ighalo., James
   Blir typ,
   Romero
   AWB (Dalot), Bailly, Harry, Brandon(Fos-Men)
   Fred, MTom
   Bruno (Perreira)
   James, Ighalo, Rash
   Krut på bänken:
   Martial
   Pogba
   VNL
   DDG
   De inom parantes

   0
   0
  2. Jag håller med dig Jensen, men samtidigt tror jag en vinst kan gagna laget mycket och sprida en positiv aura i laget. Bygga vidare på vinstraden och den positiva och framgångsrika fotboll som haft sedan uppehållet. En förlust riskerar att ha motsatt effekt.

   0
   0
 2. Imorgon hoppas jag på diamant eller 3 5 2. Dvs fortsätta med samma framgångsrika taktik som man haft när man tidigare mött topplagen. Kanske en diamant där man låser extra defensivt genom att sätta in McTominay bredvid Matic. Pogba och Bruno offensivt och Rashford och Martial på topp. Vila AWB då han sett sliten ut sista matcherna och sätt in Fosu Mensah på högerbacken. Brandon på vänster.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen