post image

Solskjaer om skadeläget inför Arsenal

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en färsk rapport om skadeläget i Manchester United inför måndagens stormatch mot Arsenal hemma på Old Trafford..

På måndag kommer Arsenal till Old Trafford och United har ett fortsatt tungt skadeläge inför matchen. Solskjaer gav under sin presskonferens en uppdatering kring status på skadorna.
"Eh, inte direkt" svarade Solskjaer på frågan om det börjar ljusna. "Luke är tillbaka i träning i dag, så låt oss se hur han är på måndag. Han är på gång så låt oss se hur han reagerar på de kommande dagarnas träning. Han har jobbat väldigt hårt så vi hoppas han är tillbaka innan landslagsuppehållet i alla fall. Kanske redan på måndag, men det är inte säkert."
"Rashford och Martial? Det hade jag inte satsat livet på, men sån är sporten. Man får jobba med det man har och vi ser fram emot matchen."
Även Phil Jones och långtidsskadade Eric Bailly missar matchen. Paul Pogba skulle kunna vara ett frågetecken efter att han fick en smäll mot ankeln i matchen mot Rochdale, men förhoppningsvis har svullnaden lagt sig till på måndag.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Allt enligt planerna tänker jag, eftersom man för det första var supernöjd med fönstret men även med att inte ha hämtat in en enda ersättare.
  Då lär man ju också haft med i ekvationen att det skulle kunna gå såhär med skador osv.. och därav tror jag att Ole har full koll på läget!
  #OlesAtTheWheel

  0
  0
 2. om vi vinner vilket känns ganska orimligt med tanke på alla uteblivna värvningar i somras (ingen ironi)så visar det på den enorma oberäknelighet som den här ligan består. Glöm inte det när vi har resultatet på måndag kväll. Skönt med en helg där man kan dricka öl utan att sätta ner den så den skummar över 🙂

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen