post image

Solskjaer om skadeläget i laget inför Leicester

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har en klar boost i lagnyheterna från Leicester, inför söndagens avgörande möte. 

På söndag ställs United och Leicester mot varandra på King Power Stadium och United kan glädja sig åt att Leicester troligen kommer sakna så många som sex spelare till det avgörande mötet. Caglar Soyuncu är avstängd och James Maddison, Ben Chilwell och Ricardo Pereira, Christian Fuchs och Daniel Amartey förväntas missa matchen pga skada.
United däremot har i stort full trupp. Frågetecken kring Luke Shaw, som dock återvänt till träning efter sin skada mot Southampton och Bailly efter huvudskadan mot Chelsea.
”Tuanzebe och Jones är borta, men de övriga kommer jag ge tid att visa att de är redo” sa Solskjaer under dagens presskonferens.
För Uniteds del räcker en poäng för att säkra Champions League-spel, men seger skulle innebära att man tar tredjeplatsen. Om Leicester däremot vinner samtidigt som Chelsea vinner eller kryssar mot Wolves, så slutar United 5:a och skulle då missa CL.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Trodde aldrig jag skulle känna att Luke Shaw var så viktig. Han kommer hela tiden på kanten med fart och gör då även Rash bättre.
  Williams har alla möjligheter att bli lika bra, men än fattas lite.

  0
  0
  1. Försök behålla den nyfunna känslan om Shaw så kanske du ser på honom med ett par nya friska ögon och ingen förutsatt mening om honom. Då kommer du se vad jag och många andra ser, att han inte alls är dålig. Se alla överlappningar han gör för att fria utrymme åt yttern på sin kant, samtidigt som han springer fullt vid hemåt jobb. Hans inlägg kan förbättras men det kan AWB’s också. Han är en värdefull spelare som gör ett bra jobb, en lagspelare fullt ut.

   0
   0
 2. I sista matchen skulle jag nästan påstå att det är ett måste med lite förändringar. Denna elva är inte bästa laget i dagsläget, många som börjar bli alldeles för slitna. Låt McTominay och Fred spela ihop på mitten, de funkar bra tillsammans. Låt Matic och Pogba få börja på bänken.

  0
  0
   1. Troll: Ja, jag är på riktigt. Pogba är en säkerhetsrisk när han spelat som han gjort sista matcherna. Jag skiter i hans högstanivå då. Han spelar inte bra nu. Minns returen mot Paris i fjol t ex. Pogba avstängd men laget gjorde en heroisk kämparinsats. Nu behövs det en sådan. Då tror jag McTominay och Fred är bästa vapnet bakom Bruno, sett till hur det ser ut formmässigt just nu.

    0
    0
  1. Roteringar skulle ha skett mkt tidigare under säsongen sedan Fernandes värvades, så att alla spelare skulle kunna prestera så nära en lagmaskin som möjligt. Olé är som sagt ingen mästare på att byta och rotera. I den här sista matchen som är så viktig att inte förlora, så måste samma elva ut från start. Kanske att McT kan starta istället för Matic som kan göra inhopp vid behov, då han varit riktig seg senaste. Men annars måste dessvärre samma tröttkörda elva ut. Förhoppningsvis vet spelarna vad som står på spel (mentalt, dvs noll underskattning), så jobbet att kamma hem CL-spel nästa säsong blir gjort!

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen