post image

Solskjaer om segern mot Chelsea

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin syn på gårdagkvällens match mot Chelsea. 

Manchester United tog igår kväll en blytung seger på Stamford Bridge då man slog Chelsea med 2-0 efter mål av Martial och Maguire.
Ole Gunnar Solskjaer var efter matchen mycket nöjd. Både med offensiven och defensiven:
”Ja vi höll nollan igen och det var fjärde raka. Vi blir bättre defensivt och vi gjorde två väldigt bra mål. Jag är väldigt nöjd med målen. Vi var lite sega i benen. Ibland tar det lite tid att komma igång. Spelarna var lediga i en vecka och vi tränade i en vecka. I andra halvlek såg vi bättre ut i benen. I första halvlek såg vi tunga ut.”

"Det var end del bra individuella prestationer. I första halvlek var vi för negativa. Vi spelade bollen bakåt för många gånger och vi gjorde tekniska misstag som vi normalt inte gör. Men målen var fantastiska. Aaron har jobbat på sina inlägg och vi har sagt till Anthony x antal gånger att ta sig in i boxen. Och i har haft ett stående skämt mot Harry om hans nickar, så det var på tiden."
Racet om Champions League-platserna - om det nu blir topp fyra eller topp fem, kommer bli ett ruggigt tight race och gårdagens seger var väldigt viktig i det racet. United ligger nu på sjunde plats, men det är bara tre poäng upp till Chelsea på fjärdeplatsen. Sheffield United och Spurs ligger emellan.

"Det ger oss självförtroende" säger Solskjaer. "Det kommer bli ett tätt race. Vi kommer inte få hjälp av någon annan för vi spelade ikväll och vi har match redan på torsdag kväll igen (Europa League mot Club Brugge). Jag kan inte för min värld förstå varför vi inte spelade på lördagen. Men vi måste bara damma av oss själva och köra igång igen. Återhämta oss så snabbt vi kan."
Källa:MEN
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen