post image

Solskjaer om Rojos framtid i United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Marcos Rojos framtid i Manchester United efter att argentinaren imponerat under hösten. 

Rojo var i somras nära på att lämna Manchester United för Everton, men klubbarna kom aldrig överens och han blev kvar. Under hösten han ar fått en hel del speltid och gjort det bra när han fått chansen och häromdagen rapporterades det i media att United nu bestämt sig för att man vill behålla argentinaren.
Ole Gunnar Solskjaer gav en kommentar kring Rojos prestationer och framtid efter gårdagens match mellan United och Partizan Belgard.
”Han var mycket bra i kväll. Jag tycker han varit det sedan vi påbörjade försäsongen. Jag tror han spelat mer än vad han kanske förväntade sig och därför är han fortfarande här. Han är en väldigt duktig fotbollspelare med stor kvalité. Han har en vinnarmentalitet, han kan passa, han kan försvara. Nu handlar det om att hålla honom frisk. Han har varit i form länge nu och man kan se hans kvalitéer.”

"Han ett så stort hjärta och passion för fotboll och han är en vinnare och att ha honom här med bra form och bra humör har varit väldigt bra för oss. Grabbarna älskar honom och ibland sprider han skräck på träningarna eftersom han tacklar rejält. Han är en av de spelarna som verkligen verkligen bryr sig om sporten."
"Jag kan spela Harry till vänster och Marcos till höger, som i dag. Victor och Axel var skadade så det var ju en chans för Marcos och jag tycker han tagit chansen varje gång han fått den. Han gjorde det mot Liverpool då han var fantastisk. Han var inte glad över att inte få spela mot Bournemouth såklart, men han spelade mycket bra ikväll."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

   1. Kanske är det tvärtom? Vår snabbhet och omställning funkar på bra lag. Mot lågt stående lag krävs främst tekniskt spelsinne, kreativitet, i första hand. Svårt att var snabb på 3-4 meter.

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen