post image

Solskjaer om Rashfords form

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om Marcus Rashords comeback i form och hans roll i Manchester Uniteds anfall. "Viktigt att vi kan spela honom på olika sätt" säger normmanen. 

Marcus Rashford hade en lång period av sämre form och måltorka, men efter målet mot Liverpool så verkar det ha lossnat för honom och han verkar nu vara på väg mot en mycket bra form.
En starkt bidragande faktor till det är sannolikt att han fått tillbaka en lekkamrat i anfallet – Anthony Martial, som är tillbaka från en längre skadeperiod. Samt att Daniel James tillför en massa fart och fina bollar att jobba med.
Rashford visade också prov på starkt psyke då han klev fram och tog hand om straffparken mot Chelsea i veckan, även fast han missade en straff i matchen innan mot Norwich. Detta innan han satte en Ronaldo-lik frispark som avgjorde matchen till Uniteds favör.

"Han har blommat ut sedan Anthony kom tillbaka" sa Solskjaer under dagens presskonferens. "Han är antagligen gladare när han får gå mot mål och attackera mot spelare, snarare än att vara en target-spelare med ryggen mot mål."
"Men Marcus vill klara av allt. Han har precis bara fyllt 22. Antingen som duo med Anthony eller i ett tremanna-anfall som vi spelade mot Norwich eller på kanten som mot Chelsea. Vi kan spela honom på olika sätt. Och det var viktigt för både mig och för honom att han klev fram och tog den där straffen mot Chelsea."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen