post image

Solskjaer om publikens anti-Glazer-ramsor

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester Uniteds fans måste tro på att klubben går i rätt riktning och se till att hålla ihop. 

Manchester United reste sig efter den senaste tidens svaga insatser då man igår enkelt avfärdade ligajumbon Norwich med 4-0 hemma på Old Trafford. Under matchen så sjöng delar av publiken anti-Glazer och anti-Woodward-ramsor för att vädra sin frustration över hur klubben sköts, men Solskjaer säger att United måste hålla ihop och att det sker många positiva saker bakom kulisserna som tar klubben i rätt riktning.
”Jag är inte säker på att spelarna förstod det, men jag noterade det ja (ramsorna). Och som klubb så måste vi hålla ihop. Vi måste vara enade. Vi är en familj. Jag kan bara säga att jag sedan jag kom hit haft uppbackning av ägarna och Ed (Woodward). De stöttar mig. Så nu ser vi till att hålla ihop.”

"Vi är kvar i alla tureningar. Vi är kvar i Carabao Cup, FA Cupen. Vi ligger 5:a i ligan och är med och utmanar (om topp-fyra). Vi har förbättrat vår position sedan förra året och vi är kvar i Europa League."
"De (fansen) måste bara tro mig när jag säger att jag tycker att vi gör mängder av bra saker bakom kulisserna. Vi går i rätt riktning och när man ser gruppen i dag - attityden, arbetsnivån - det är kärnan av gruppen som kommer ta sig framåt."
 
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

  1. Tala för dig själv. Jag tycker det ser betydligt bättre ut än när han tog över i alla fall, efter Mourinhos kollaps. Han ligger 5a i ligan med ett mittfält bestående av McTominay, Pereira, Fred, Matic och Lingard. Kan man verkligen begära att man ska ligga så mycket högre med det gänget? Titta vilket spelmaterial han har att jobba med och ha med det i tankarna när ni bedömer honom.

   20
   30
   1. Ole kan finnas med i klubben på nåt sätt.
    Men om du inte ser hur oduglig han är som matchcoach så har du stora problem eller så vill du inte se som de flesta av oss ser.
    Därför kan han återgå till akademin. Där kan han göra lite nytta. Tror jag.

    25
    13
    1. Jensen: Visst har Ole många bitar som han behöver jobba på, matchcoachningen är absolut en sådan, men han har också gjort en hel del bra vilket många här tycks bortse från. Vi gör nästan alltid bra insatser mot topplagen. Har vunnit flera matcher mot Chelsea, Tottenham, nu även City och var så nära en vinst mot Liverpool. Trots ett spelarmaterial som åtminstone är rejält underlägset Citys och Liverpools. Han ligger på 5e plats med truppen han har, kan man ärligt talat vänta sig så mycket mer? Sett till bland annat det usla mittfält United har.. Han har fått igång Rashford rejält, bästa säsongen hittills. Greenwood likaså, en framtida toppstriker? Alla hans värvningar har ju hittills fallit väl ut. Man är kvar i alla cuperna.
     Jag säger inte att han är rätt man för framtiden, men jag är heller inte lika övertygad om att gräset är grönare på andra sidan (Poch, Allergri etc).

     21
     23
   2. Helt absurt hur United kan ha ett så jädra dåligt mittfält ,
    Finns bara en familj han ogs snackar om och det är glazers familjen som lever för sig själva ..
    Han är nog inte kvar efter sommaren då vi behöver få in tuchel eller allergri nån mästercoach.. Som har det där lilla extra , ogs är för snäl och oerfaren.

    11
    2
  1. Han skämmer ut oss och sig själv! ”manchester united går alltid för vinst oavsett match”,det har han själv sagt. City vilade dessutom deras anfallare och ändå pippade dom oss. Han säger emot sig själv!

   20
   6

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen