post image

Solskjaer om Pogbas framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United vill behålla Paul Pogba. 

Pratet kring Pogbas framtid har avtagit de senaste månaderna. Om han bestämt sig för att han vill bli kvar i United på lång sikt eller om det handlar om att klubbar inte har råd att köpa honom i det rådande ekomiska klimatet är något oklart, men under gårdagens presskonferens inför kvällens match mot Norwich så fick Solskjaer frågan om Pogbas framtid.
”Då var det dags igen! Jag tycker aldrig att man kan ifrågasätta Pauls professionalism. Han är en väldigt väldigt professionell grabb och han lever sitt liv på rätt sätt. Han vill bli den bästa han kan vara. Han vet att han är en speciell talang och vill inte blicka tillbaka om fem, tio år och tänka att han inte gjorde mesta möjliga av det.”
”Han har redan vunnit VM, han har vunnit saker med Juventus och han har vunnit saker med oss – och jag är inte förvånad över hans entusiasm och dedikation till oss. Ja, vill vill behålla Paul och vi vill behålla de bästa spelarna här.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. När det gäller Pogba och VM-guldet tillsammans med Frankrike i Ryssland, ska vi inte överdriva Pogbas roll i laget. Det laget var som en välsmord maskin där samtliga spelarna visste om sin roll.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen