post image

Solskjaer om Pogbas comeback

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att det inte går att ifrågasätta Paul Pogbas vilja och motivation att vara tillbaka i spel för Manchester United. 

Pogba har varit skadad sedan i augusti och har tillbringat tid i både Dubai och nu den senaste tiden i Miami, varifrån han postat frekvent på sociala medier – storys som både visar hårdträning och nöjen. I förra veckan fick han kritik för att han trots sin skada och oförmåga att träna eller spela fotboll, postade en video där han spelade basket med NBA-stjärnan Jimmy Butler.
Solskjaer förvarar fransmannen och säger att han jobbar hårt för att komma tillbaka i spel för Manchester United och att ett möjligt comeback-datum är matchen mot Tottenham den 4:e december.

"Alla spelare får vara skadade när de är skadade. Paul jobbar hårt för att komma tillbaka och ingen kan ifrågasätta hans professionalism eller hans vilja att spela fotboll. Han är en av de bästa mittfältarna i världen, så det kommer bli som att signa en ny spelare innan transferfönstret ens öppnat."
"Självklart har vi saknat honom när han varit borta. Spelare som Scott McTominay och Fred har tagit utmaningen på mittältet och gjort det bra, men såklart blir det ett lyft för oss när han kommer tillbaka. Han steppar upp sin återhämtning så låt oss se hur snart han kan finnas tillgänglig."
"På söndag? Nej. Mot Spurs? Jag kan inte svara på det för jag har inte sett honom. Låt oss se hur han ser ut när han kommer tillbaka och börjar träna. Han har inte direkt kunnat spela för oss så när han kommer tillbaka blir det som att få en världsklassvärvning. Vi vill ha honom tillbaka så snart som möjligt."
Pogba förväntas vara tillbaka på Carrington i dag.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen