post image

Solskjaer om planerna för transferfönstret

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om hur Manchester United planerar inför transferfönstret och kommande säsong. 

Det är minst sagt en annorlunda fotbollssäsong med Premier League och FA Cup-spel i juni och juli och Europa-spel i mini-turneringsformat i augusti. Det råder fortfarande ovisshet kring datum för kommande säsong och Solskjaer fick under dagens presskonferens – inför måndagens match mot Southampton – frågan om hur United planerar inför kommande säsong, med transfers och arbetet på transfermarknaden.
”Det pågår en hel del planerande. När börjar ligan? Det avgörs antagligen av hur långt vi går i Europa-spelet. Så vi kan inte direkt besluta om träningsprogrammet. Det är så många småbeslut och sedan ligger ju inte alltid transfers i våra egna händer. Om laget går bra, vad behöver vi? Vad behöver vi inte? Kommer vi få skador? Det är så vi jobbar i det här arbetet och man måste alltid planera för olika scenarier.”
”Ovissheten kring datum, hur mycket semester kan spelarna få, hur kommer nästa säsong se ut. Det är fortfarande oklart. Jag tror inte det blir några dramatiska beslut. Jag tror inte klubben varken kommer agera panikartat eller fatta galna beslut med planer vi redan diskuterat för år framåt. Man har en långsiktig plan, men även kortsiktiga mål och kanske att några beslut fattas enklare om vi tar oss till Champions League.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen