post image

Solskjaer om McTominays skada

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Scott McTominays skada efter gårdagens match mot Brighton Hove Albion.

Manchester United stod i går för en stark insats hemma på Old Trafford mot Brighton och tog tre viktiga poäng efter seger 3-1. Segern innebar att United flyttade från 14:e plats i tabellen upp hela vägen till 7:e och kan nu gå till landslagsuppehåll stärkta av en bra period med lovande spel och optimistisk offensiv.
Dagen fick dock en tråkig avslutning då den numera så viktiga Scott McTominay skadade sig i matchens absoluta slutsekunder. McTominay blev liggande och sjukpersonalen kom in med en bår. Efter matchen gav Solskjaer en uppdatering om skadeläget på McTominay.

"Han la tyngden på sin ankel. Det gör ont ibland.. Jag hade en sån skada och jag var borta i åtta veckor, men ibland kan man vara tillbaka efter två veckor. Jag vet inte. Han ska göra en röntgen i morgon och sedan får vi se. Men det såg ut att göra ont. Scotty är inte den som gnäller i onödan.
"Eller han rullande ju inte omkring och det är antagligen ett tecken på att han är skadad. För spelare som rullar omkring är ju inte skadade."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen