post image

Solskjaer om matchen mot Wolves

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin syn på gårdagkvällens match mellan Manchester United och Wolverhampton i FA Cup-omspelet på Old Trafford. 

Manchester United tog sig i går vidare efter 1-0 i omspelet mot Wolves. Man var det bättre laget, men hade som så många gånger förr enormt svårt att bryta ned en lågt stående motståndare. Men gnetandet gav resultat till slut och Solskjaer var nöjd med insatsen:
”Två nollor. Ja vi kritiserades för att vi inte skapade så många chanser där (på Molinieux) men vi är väldigt glada. De är ett svårt lag att bryta ned. Det kommer vi bli varse igen i Premier League om några veckor så det här var ett test inför det. Vi skapade tre eller fyra stora chanser, vilket man inte direkt ser så ofta mot Wolverhampton.”

"De satte oss under press mot slutet, men de skapade inte många klara möjligheter. Jag minns inte många. Och målet de gjorde (som dömdes bort för hands) tyckte jag ändå var ett foul på Harry Maguire. Men jag var väldigt nöjd med grabbarna och nu är vi vidare. Det fanns några trötta ben där ute mot slutet, men det var väntat eftersom vi har så många matcher under den här perioden. Nu ska vi se till att få alla utvilade och återhämtade till på söndag (mot Liverpool)."
Juan Mata stod i går återigen för en bra insats och såg till att bli matchvinnare med ett kyligt mål:
"Vad sägs om den löpningen? Snabbhet!" sa Solskjaer om spanjoren. "Först och främst var det väldigt bra av Harry - han resande inte bara bollen, han ville spela den. Men han vänder och vrider och Rashy visar sig och Anthony tajmade passningen (till Mata) perfekt."
"Jag trodde han tog för lång tid på sig, men det var väldigt bra tajming och sedan - vilket avslut från Juan. Vi har sett honom göra så så många gånger på träningarna. Jag är väldigt glad för hans skull. Jag är väldigt glad över hans inflytande i laget just nu. Han har varit i topp inne i omklädningsrummet och runtomkring."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen