post image

Solskjaer om laguttagningen till Norwich

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om laguttagningen till FA Cup-kvarten och bekräftar att Jesse Lingard är tillbaka efter sjukdom. 

Jesse Lingard fanns inte med i truppen till veckans match mot Sheffield United, men på presskonferensen inför morgondagens FA Cup-kvartsfinal mot Norwich bekräftade Solskjaer att Lingard kommer vara involverad i morgon.
”Jesse har kommit tillbaka från lockdown med ett leende på läpparna och mängder av energi. Förra veckan var han sjuk, men vi har gjort alla tester och han kommer vara involverad mot Norwich. Jesse har gjort avgörande mål för oss och varit en avgörande spelare. Låt oss se vad framtiden håller. Han ser ut att vara skärpt och fokuserad.”
Och är det läge för att rotera truppen i FA Cupen?
”Efter det långa uppehållet vi haft så är en av våra uppgifter att se efter spelarna och ni säger rotation.. Vi spelar onsdag, lördag, tisdag och lördag igen. Vill man ha ett vinnande Man United-lag så måste man göra några förändringar, men sån är situationen. Vi kommer göra vårt bästa för att både leverera bra framträdanden och att hålla efter spelarna.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

  1. Jävla skitsnack hela tiden. Dagens fans är så jävla off. Fortfarande ingen som väger in människan lingaard med allt han gått igenom personligen med sjukdomar i familjen och fått ta hand om sina syskon. Skärp er för helvete. Fan är mänskligheten på väg. Spelar fan ingen roll ni kommentetar för fotboll är så jävla långt ner på listan i prio om man haft så tufft personligt. Patetiskt.

   0
   0
   1. Håller helt med dig! Att folk som dessutom troligtvis aldrig rört en fotboll ska kritisera Lingard för att han är dålig på plan känns även helt fel. Dem som gnäller på hans lön får dessutom komma ihåg att han inte bara får betalt för hans prestationer på planen utan även för att stå ut med allt hat som han får från alla fotbollsfans som er

    0
    0
   2. Daniel Johansson: Jättetråkigt med Lingards personliga problem. Faktum kvarstår att han är dålig och inte platsar i United, och är det så att han inte kan prestera med sina personliga problem – då ska han ej spela!

    0
    0
   3. Sen är det fotboll han ska spela i slutändan, och då ska man vara bäst på det och inte spela för att man har det tufft personligt.
    Om vi tänker så så borde ju Phil Jones vara ordinarie och kapten!

    0
    0
 1. Önskar faktiskt få se en liknande elva som i vintras när man vann med 4-0. Det skulle dessutom innebära att många spelare från onsdagens match får vila. Mata var otroligt bra då, Norwich passa honom som handen i handsken, hoppas han får starta som offensiv mitt. Gärna Fred och McTominay bakom och vila Pogba och Bruno. Som central anfallare vill jag se Ighalo denna match och vila Martial.

  0
  0
 2. Jag själv har varit en som har velat få bort tränare och vissa spelare. Jag är mer avvaktande i dagsläget för just nu ser vi ut som ett nytt lag, jag är redo att ge spelare som lingard och Pereira en sista chans att bevisa sig fram till slutet av denna säsong. För dom och Phil Jones är dom tre som hänger löst allra mest anser jag. Men som sagt, nytt lag och ny tänk, vissa spelare kan spela upp sig.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen