post image

Solskjaer om laguttagningen mot Club Brugge

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att laget kommer roteras mot Club Brugge med tanke på det hektiska spelschemat Manchester United har framför sig. 

United reste i eftermiddags till Belgien för morgondagens Europa League-slutspelsmatch mot Club Brügge och Ole Gunnar Solskjaer höll under kvällen presskonferens på plats.
Ett hektiskt spelschema väntar United och Solskjaer säger att laget – åtminstone till viss del – kommer behöva roteras imorgon kväll.

"Det påverkar mycket. Två dagars återhämtning är inte mycket. Vi var tvungna att förbereda oss för den här perioden. Vi har sju matcher på 21 dagar från måndag till matchen mot City. Vi har en stor trupp och vi har 19 spelare med oss hit. Några av de unga spelarna har inte rest med oss."
"Jag kan inte göra för många förändringar, men tillräckligt många för att behålla kontinuitet och vi vill att spelare känner sig som en del av laget. Idealiskt hade varit om vi hade fått spela på lördagen veckan innan man har match på torsdagen. Men vi kan inte klaga. Det är som det. Jag nämnde det även efter matchen mot Chelsea eftersom det inte blir de bästa förberedelserna. Men de här grabbarna är fantastiska och kör bara på. De är unga och fräscha och återhämtar sig fort."
Ighalo gjorde en minidebut med ett sent inhopp mot Chelsea och Solskjaer fick frågan om nigerianen nu är redo för sin första start.
"Jag kommer inte berätta om laguttagningen i dag, men vi kommer att behöva rotera med tanke på alla matcher vi har framför oss och han är en möjlig startspelare. Vi har inte bestämt oss till 100% ännu."
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen