post image

Solskjaer om läget inför AZ Alkmaar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer höll precis presskonferens inför morgondagens match i Europa League mot AZ Alkmaar. 

United tar imorgon kväll emot AZ Alkmaar i Europa League på Old Trafford, i en match som avgör vem som vinner gruppen. Solskjaer höll precis presskonferens inför matchen och gav en uppdatering om skadeläget i laget.
Gällande Pogba sa han.
”Nej, det är för tidigt. Ja vi hoppas det (att han är tillbaka innan årets slut). Han jobbar hårt på att bli spelklar och förhoppningsvis kan vi få tillbaka honom på planen (innan årsskiftet). Låt oss få honom frisk först och tillbaka i form. Han kommer spela mängder av matcher. Han är en av de bästa spelarna i världen och vi ser fram emot att ha honom tillbaka.”
Nemanja Matic förväntas dock vara tillbaka i morgon efter en längre tids skada:
”Ja han är frisk och förväntas vara involverad” sa Solskjaer.

Så betyder matchen något. United är ju redan klara, men har chansen att bli gruppvinnare.
"Självklart bryr jag mig. Varje gång man spelar så har man chansen att bevisa sig själv, sina lagkamrater och mig att man förtjänar att vara en del av det här laget på lång sikt."
United har en stark vecka bakom sig med segrar och mycket imponerande prestationer både mot Tottenham och Manchester City. Solskjaer säger att man internt alltid vetat att man har vad som krävs och nu syns det även utåt.
"Resultaten (på sistone) är beviset (på att vi gör saker rätt) men internt har vi alltid trott på vad vi gör. Vi är på rätt spår och jag har sett grabbarna träna varje dag och kvalitén och attityden, så jag har inte varit så orolig."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen