post image

Solskjaer om kvällens startelva

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han kommer rotera laget i kvällens match mot Colchester United i Carabao Cup. 

I kväll tar Manchester United emot League Two-laget Colchester United hemma på Old Trafford i Ligacupens kvartsfinal och Solskjaer förväntas göra en rad förändringar i laget. United ställde upp ett roterat lag mot AZ Alkmaar i torsdags och trots en riktigt svag första halvlek så lossnade det ordentligt i andra och slutresultatet skrevs till 4-0.
Solskjaer säger att laget kommer roteras även i kväll, men att man tar uppgiften på största allvar. Trots Ligacupens svaga status.
”Vi har en trupp. Vi måste rotera och det gjorde vi även i torsdags (mot AZ) så vi kommer göra förändringar igen eftersom det är så många matcher. Jag hoppas och tror att laget jag ställer upp kommer vara starkt nog för att vinna matchen. På hemmaplan mot ett League Two-lag så är man storfavoriter. Det måste vi acceptera. Men vi måste kliva ut där och förtjäna det.”

"När man drar på sig Manchester United-tröjan så ska underskattning inte finnas i ens huvud. Och när det står en semifinal och i förlängningen en finalplats på spel så är det självklart att man måste gå ut där och få en stark start, en snabb start, se till att få in målen och sedan förhoppningsvis gå vidare."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen