post image

Solskjaer om kvällens match mot Chelsea

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ser framför sig ett aggressivt och ungt Chelsea mot ett ungt Manchester United, som kommer spela kontringsfotboll på Stamford Bridge i kvällens Ligacup-match.

Manchester United fick bästa tänkbara ligapremiär då man i augusti slog Chelsea med 4-0 i säsongens första match. Resultatet var väl dock något missvisande, med tanke på att gästerna faktiskt inte gjorde en speciellt dålig insats. Man hade en stolpträff och flertalet chanser, men United var effektiva och hade flytet på sin sida.
I kväll möts lagen igen. Denna gång på Stamford Bridge och i Ligacupen och Ole Gunnar Solskjaer ser fram emot en svår, men spännande match där han förväntar sig att United pressas tillbaka hårt och får gå på kontring.

"De gjorde en bra match mot oss, de tryckte tillbaka oss och jag tror att vi alla kan enas om att vi under delar av matchen behövde försvara oss väldigt bra för att hålla dem borta. Tammy Abraham träffade stolpen och de hade ett gäng andra chanser, men vi var effektiva och vi spelade fantastisk kontringsfotboll och det måste vi göra nu igen - antagligen mot rett ännu yngre Chelsea-lag - och med ett yngre United-lag."
"Vi vet att vi kan resa till vilken arena som helst och ge vilket lag som helst en bra match och ibland passar det oss bra att spela mot lag som kanske anfaller oss mer än andra lag gör. Jag är säker på att det kommer bli en bra cupmatch" säger Solskjaer inför kvällens drabbning.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen