post image

Solskjaer om Keanes "Kane-kommentar"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer svarar Roy Keane gällande dennes påstående om att Manchester United borde se till att värva Harry Kane från Tottenham. 

Roy Keane befann sig i Sky Sports-studion som en del av panelen vid helgens match mellan Manchester United och Liverpool. Och efter matchen så sa den f.d kaptenen att United borde se till att köpta loss Harry Kane från Tottenham.
”Köp Kane från Spurs. Köp honom bara. Vad väntar ni på? Han gör 20 mål på en säsong med ögonen stängda. Hämta in honom” sa Keane om Kane.
Under gårdagens presskonferens inför kvällens match mot Partizan Belgrad, så svarade Solskjaer på Keanes kommentar.

"Roy är ganska rå rakt farm va, eller hur? För oss gäller det att jobba hårt. Att få tillbaka Anthony kommer vara en enorm boost för oss och jag är säker på att han kommer hjälpa Marcus också. Med de två så har vi snabbheten och jag ser fram emot de kommande veckorna."
"Det finns inte många Harry Kanes eller Lewandowskis. De är som Shearer, Van Nistelrooy - fantastiska målgörare. Våra anfallare är andra typer av spelare, men visst måste jag säga att jag gillar spelare som kan göra mål på en halvchans och det gör Kane. Han är en av de bästa, men han är en Tottenham-spelare."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen