post image

Solskjaer om januarifönstret

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar kring Manchester Uniteds planer för det kommande transferfönstret. "Det kanske blir två. Eller ingen" säger Solskjaer. 

Manchester United möter i morgon Partizan Belgrad i Europa League hemma på Old Trafford och Ole Gunnar Solskjaer höll under eftermiddagen presskonferens inför matchen. B.la så gav norrmannen en kommentar kring Manchester Uniteds transferplaner för januarifönstret.
”Just nu är vår prio att få spelare friska och gå vidare till nästa runda. När det gäller transfers så tittar vi alltid långsiktigt på spelare. Det kanske inte blir någon. Det kanske blir en eller kanske blir två i januari. Men det är alltid sommarfönstret som är det stora fönstret och man kan inte göra många bra affärer i januari.”

Och om skadeläget i laget gav Solskjaer ett par positiva nyheter - att Luke Shaw och Eric Bailly snart är tillbaka.
"Jag tycker att laget blir bättre och ju mer tid vi får tillsammans desto bättre blir vi. Det handlar inte bara om den här turneringen. Sedan förra landslagsuppehållet så har vi haft några bra framträdanden och fått mer tro på oss själva. Jag kan se förbättringen i dessa grabbar mer och mer. Vi behöver erfarna killar. Paul tex. Vi har fått tillbaka Anthony och förhoppningsvis kan vi ha Luke (Shaw) tillbaka snart. Och Eric (Bailly) är också snart tillbaka."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen