post image

Solskjaer om januarifönstret: Finns resurser

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United länkas med många spelare inför januarifönstret och Ole Gunnar Solskjaer säger att resurserna finns där för att värva både i vinter och i sommar. Och han hintar om att "en erfaren spelare" kan komma i januari. 

Anfallet och mittfältet – där behöver Manchester United bygga om snarast möjligt. Men som bekant är januarifönstret inte lätt att värva i. Klubbar vill inte släppa sina spelare halvvägs in i säsongen och man kan ofta få betala överpriser – något Solskjaer säger att United inte kommer göra. Däremot säger han att man kommer värva om rätt spelare finns tillgänglig till rätt pris.
Mario Mandzukic är en spelare som United varit starkt länkade med under hösten och kan vi antyda en hint om att kroaten kan vara på väg, här i Solskjaers intervju?

I intervjun, säger Solskjaer:
"Ja definitivt. Självklart tittar vi på en eller ett par värvningar. Vi är en eller ett par spelare korta just nu. Om de rätta finns tillgängliga i januari så kanske vi gör något då. Om inte, så kommer de spelarna vi har att ge allt."
"Pengarna finns där. Vi har tittat på spelare, vi var nära på några men det är inte rätt (att värva) om man inte får in rätt spelare. Pengarna finns där för att förstärka både i januari och i sommar. Vi planerar och vi letar. Vi förfinar våra transfermål, men precis innan sommarfönstret stängde så fanns inte spelarna där (i somras)."
"Men resurserna finns där om rätt spelare finns tillgängliga. Fast januari är ett svårt fönster. Men om spelare finns tillgängliga och till rätt pris, så är jag säker på att vi kommer spendera. Det kanske kan finnas någon erfaren spelare som kan komma in och hjälpa de unga spelarna - det kan vara värt pengarna."
Källa: MEN, Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen