post image

Solskjaer om januarifönstret

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om potentiella värvningar inför januarifönstret och säger att man vill göra affärer om premisserna är de rätta.

Manchester United länkas som vanligt med många spelare inför det kommande transferfönstret. Inte minst Erling Braut Håland. Under dagens presskonferens pratade Solskjaer om Uniteds planer inför fönstret och sa att man alltid letar efter bra spelare att addera till truppen, men att många faktorer måste klicka för att en värvning ska bli av.
”Ja, som manager så hoppas man alltid att man kan göra någonting men som sagt – det är inget säkert. Det måste vara rätt spelare. Rätt ålder, måste passa in i truppen och gå att få till rätt värdering. Vi letar alltid (efter bra spelare) och transferfönstret kommer vara öppet, men det kanske inte händer något.”
”Vi får tillbaka spelare nu. Vi får tillbaka Diogo, Paul, Eric, Timothy – det är fyra extra kroppar för oss under kommande månader.”

Mittfältet är som bekant ett problemområde för Manchester United och vi blir ofta varse - speciellt mot "sämre motstånd" - att det behövs kreativitet. Men Solskjaer säger att återvändande spelare kommer bidra till att lösa problemet.
"Nemanja är tillbaka och Paul är på väg tillbaka så vi är inte lika glesa där längre som vi var för en månad sedan. Så jag kan inte säga ja eller nej angående en mittfältsvärvning. Men vi ser starkare ut nu. Jag var nöjd med det mittfält jag hade när vi började säsongen."
Solskjaer hintade även om att det kan bli aktuellt med försäljningar under transferfönstret.
"Det finns altid en möjlighet. Jag kan med 99.9 % säkerhet säga att de (spelare generellt) inte kommer lämna, men det finns alltid lag som är intresserade av några av våra spelare. Kanske att de inte fått spela tillräckligt mycket, så såklart finns det en möjlighet (att någon lämnar)."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Värva in någon som kan spela offensiv mittfältare om man ska envisas med att spela en ensam striker. Mata eller Lingard håller inte i den positionen mot låga och kompakta försvar. Havertz eller Maddison, släng bara upp stålarna så ska det inte vara så svårt.

    8
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen