post image

Solskjaer om insatsen mot Bournemouth

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United förlorade i dag borta mot Bournemouth efter en svag insats på Vitality Stadium. Ole Gunnar Solskjaer var givetvis inte nöjd med sitt lag, men kallade samtidigt Kings mål för "magi."

Efter tre raka segrar, alla på bortaplan tog det under lördagen stopp för Manchester United då man fick stryk av Bournemouth med 1-0. United gjorde ingen stark insats på Vitality Stadium och matchens enda mål gjordes av den f.d Unitedspelaren Joshua King – vackert, men också dåligt försvarsspel av United.
”Det första målet skulle alltid bli viktigt” sa Solskjaer efter matchen. ”Det är illa varje gång man släpper in ett mål, men vi är besvikna över det här. Vi hade tid att tackla vid några tillfällen men man måste säga att det var en gnutta magi som vann dem matchen.”

Manchester Uniteds offensiv var i dag återigen alldeles för svag och man hade som så många gånger förr enorma problem med att skapa möjligheter mot försvarande lag.
"Mason hade otur som träffade stolpen" säger Solskjaer. "Jag har sett honom sätta såna chanser oftare än han missar dem. Men det kommer lossna för honom. Jag tycker att Marcus Rashford och Anthony Martial försvarade väldigt bra, men i matcher som den här är det så viktigt att få första målet."
Solskjaer hintade även om att han inte var helt nöjd med sin egen laguttagning.
"Kanske att jag skulle startat med några av de andra spelarna, vem vet. Jag tycker vi började matchen bra. Men om man vill utmana om topp-fyra så måste man vinna den här typen av matcher."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen