post image

Solskjaer om Håland: Väldigt glad för hans skull

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar om Erling Braut Hålands framfart i Bundesliga efter flytten från Salzburg i januari. 

Manchester United var så nära att signa Erling Braut Håland i januari, men man föll på mållinjen och han skrev på för Dortmund. Det rapporterades igår via The Athletic att Håland ville till United så sent som i december, men vad som sedan hände är oklart.
Enligt tidningarna vägrade United gå med på Mino Raiolas kontraktskrav om en utköpsklausul i kontraktet – eftersom man då inte hade haft någon kontroll över spelarens framtid. Enligt Håland själv och hans representanter så blev Dortmund valet eftersom det var ett bättre steg i karriären vid den tidpunkten.
 

Hur som helst så öser han in mål för Dortmund precis som han gjorde i Salzburg. Elva mål på sju matcher har det hittills blivit och i tisdags gjorde han två mål mot PSG, vilket tog hans CL-målskörd till tio mål på sju CL-matcher denna säsong.
Under gårdagens presskonferens fick Solskjaer frågan om hur han ser på Hålands utveckling.
"Jag kommenterar normalt aldrig andra klubbars spelare, men eftersom jag hade Erling (i Molde) så är jag väldigt glad för hans skull. Han är en toppengrabb. En helt fantastisk grabb som man vill det bästa för. Och för Norge så är det fantastiskt att vi nu har en anfallare som kan göra mål."
Visst svider det lite när man tänker att han var så nära att hamna i United...
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen