post image

Solskjaer om Hålands flight till Manchester

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar varför Erling Braut Håland är i Manchester under fredagen. 

Under förmiddagen kom uppgifter från norska tidningen Aftenbladet om att Håland – som är starkt länkad med Manchester United – rest från Norge till Manchester under fredagen. Ole Gunnar Solskjaer förklarade under sin presskonferens varför 19-åringen rest till Manchester.
”Ni vet att jag inte kan kommentera andra lags spelare. Jag har sagt det många gånger. Det är något som kommer med jobbet – att det spekuleras mycket. Nå. Han ska inte till Manchester (på en längre vistelse med flyget). Jag känner grabben och hans vänner och han är på en julsemester. Man kan inte flyga överallt, man måste mellanlanda här!”
En reporter frågade om Solskjaer kommer passa på att träffa Håland medan han är i staden.
”Nej” svarade Solskjaer.

Solskjaer medgav dock i veckan att Håland är en spelare han gillar och hintade om att hans spelstil skulle komplettera befintliga anfallare.
“Han är en spelare jag gillar och vi letar alltid efter bra spelare. Erling har haft en bra utveckling och han bör fortsätta utvecklas var han än beslutar att gå. Jag behöver inte säga mycket om honom. Men som lag så letar vi alltid efter spelare som kan komplettera de spelarna vi redan har. Och sedan får vi se vad vi i slutändan får. Det viktigaste för alla spelare är att man trivs där man är.”
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen