post image

Solskjaer om Håland-ryktena

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer får frågan om Manchester Uniteds intresse i höstens succéspelare Erling Braut Håland, som i veckan blev historisk efter sina mål mot Napoli i Champions League. 

Manchester United tros planera en anfallsvärvning i januarifönstret, men frågan är om man kan få den där spelaren man verkligen vill ha eller om man får nöja sig med ett prisvärt och temporärt alternativ – i still med Mario Mandzukic, som inte längre är purung men som ändå skulle kunna bidra.
En spelare som Manchester United länkats med under hösten är Salzburgs succéanfallare Erling Håland – som spelade under Solskjaer i Molde förra året. Den 19-årige norrmannen har gjort stort avtryck under höstens gruppspel i Champions League och i och med sina två mål i veckans match mellan Salzburg och Napoli blev han den första spelaren någonsin att göra sex mål i sina tre första Champions Leauge-matcher.

Håland spås nu en mycket ljus framtid och efter gårdagens match mot Partizan Belgrad, fick Solskjaer frågan om Uniteds eventuella intresse i anfallaren:
"Jag tycker inte det är rätt tid för mig att prata om andra lags anfallare. Häromdagen pratade jag om Harry Kane och i dag är det Erling. Jag tycker inte det är rätt att jag ska göra det" svarade Solskjaer på frågan.
Tror ni Erling Håland kommer hamna i Manchester United?

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

   1. Vad är korkat? Att grabben aldrig skulle vilja spela för ett lag som hade en spelare fullt medvetet gick mot hans farsans knä och på en liten sekund förstörde karriären? Jag hoppas alla fall att Erling Håland aldrig spelar för United.

    3
    4
   1. Ante,
    Nej, men du verkar ha det.
    Oberoende vilken status Roy Keane må ha hos vissa loser-fans här inne, hos mig är Keane en butcher och med dagens regler hade han blivit livstidsavstängd. Plus 10 år till.

    2
    5
    1. Klart det KAN hända.
     Har vi inte redan spelare i Hålands position och dom är ungefär jämngamla. Typ Greenwood och Rashford. Nu har Håland spelat bättre än båda dessa. Men köp gärna 2-3 mittfältare också för omväxling. O kanske en ny mittback.

     2
     3
   1. The Manager,
    Varför skriver du ännu en värdelös kommentar för?
    Skriv nåt roligt istället, som att Ole har sålt sin villa som är mellan Manchester och Liverpool. Eller att han har meddelat Ed att han ger upp vid årsskiftet om United inte ligger på minst tredje plats i PL då.

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen