post image

Solskjaer om Gomes kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Angel Gomes kontraktssituation. 

Gomes kontrakt går ut i slutet av månaden och han har trots långa förhandlingar om en förlängning ännu inte skrivit på något nytt kontrakt. Ole Gunnar Solskjaer höll i dag presskonferens inför morgondagens match mot Spurs och gav b.la en uppdatering om Gomes situation.
”Angel är en toppengrabb som vi haft i klubben under så många år. Vi har erbjudit honom en deal och förhoppningsvis tar han den och om han inte gör det så önskar jag honom all lycka. Men som jag förstår det så är det inte så långt bort (från att man når en överenskommelse). Men om inte, så önskar vi honom all lycka.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Jag förstår inte varför man lägger ner tid på en spelare som ändå inte får spela pga att han inte är tillräckligt bra. Enda anledningen är väl att United inte vill släppa honom gratis utan tjäna pengar. Detta är väl enda anledningen. Gomes vill nog hellre behålla dessa pengar själv.

  0
  0
  1. Som jag har uppfattat det hela så är det garanti om speltid han vill ha men inte kan få. Chelsea kommer snappa upp honom och han kommer bli deras ”Andreas Pereira”, en spelare utanför starttruppen men som behövs som utfyllnad så man kan rotera. Någon med mindre lön som ger allt när han får chansen, dels för att få högre lön och dels för att kunna synas av någon annan klubb. Surt såklart, men inget man gråter över.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen