post image

Solskjaer om Europa League-lottningen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar ger en kommentar om Manchester Uniteds lottning i Europa League. 

United kommer ställas mot antigen Köpenhamn eller turkiska Istanbul Basaksehir i kvarten av Europa League. Om man klarar av att avfärda LASK hemma på Old Trafford dvs. Och det kommer man nog med största sannolikhet att göra eftersom man har 5-0 med sig ifrån första mötet då man möttes i Österrike precis innan spelstoppet.
Ole Gunnar Solskjaer säger såhär om lottningen:
”Nå, jag vill inte blicka för långt fram. Jag tycker vi ska fokusera på nästa match. Vi är i en position nu där vi bara fokuserar på ligan, men visst när man kollar på matcherna som kan bli så kan vi spela mot Wolves – vi skulle kunna möta både Ashley Young och Romelu Lukaku (i en möjlig final) så visst finns det matcher att se fram emot. Vi måste bara fortsätta vår form. Förhoppningsvis tar vi oss vidare till kvartsfinal, men först måste vi slutföra jobbet mot LASK.”
Europa League spelas i ett miniformat i fyra regioner i Tyskland med start i början av augusti och final i Köln den 21:a augusti – ett upplägg Solskjaer gillar.
”Jag ser emot det. Det är som en miniturnering. Jag har varit involverad i både ett EM och ett VM, så vi kommer bo tätt inpå varandra utomlands. Vi har en del personal här som också varit involverade i den typen av turneringar, så vi kommer förbereda oss väldigt väl och förhoppningsvis kan vi klara oss längre än bara en match. Vi spelar bra och tar oss till en hög nivå av fotboll och förhoppningsvis kan vi ta med oss det in i Europa och in till nästa säsong.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen