post image

Solskjaer om Elanga: Jag kanske behåller honom

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om vad Manchester United planerar för Anthony Elanga. 

Den svenske anfallaren Anthony Elanga glänste för U23-laget förra säsongen och igår satte han reduceringen för United mot QPR, som betydde 4-2. Efter matchen pratade Solskjaer om klubbens planer för 19-åringen.

”Det vore lätt att säga att grabben ska ut på lån, men han gör så bra ifrån sig. Han är elektrisk, han är väldigt snabb, teknisk, helt orädd och han har modet av en Man United-spelare. I dag skapade han chanser för både andra och för sig själv. Han gjorde mål på sitt svåraste läge. Jag skulle inte bli förvånad om han stannar kvar här under säsongen.”

”Det beror på. Vi vet hur viktigt det är att utvecklas och få speltid, men han är en av spelarna vi inte riktigt beslutat om ännu. För om han forsätter som han gör så kan det hända att jag vill behålla honom.”

Läs mer i Manchester Evening News. 

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Han gör det bra, väldigt bra men kommer han få tillräckligt med speltid för att kunna utvecklas? Med det sagt så är det inte heller 100% att han får speltid dit han går och då är det bättre att behålla och ge honom speltid i ligacup och FA. Jag gillar Elanga, där har vi en bra framtid ihop med Isak och Kulesevski.

    6
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen