post image

Solskjaer om den osmakliga rubriken

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin syn på den italienska tidningen Corriere dello Sports starkt kontroversiella "Black Friday-rubrik."

Inför kvällens match mellan Romelu Lukakus Inter och Chris Smallings Roma så valde den italienska tidningen Corriere dello Sport häromdagen att publicera en ytterst märklig och i efterhand starkt kritiserad förstasida – en bild på Lukaku och Smalling med orden ”Black Friday” i stor text. Antagligen ett försök att vara lustiga med en anspelning på spelarnas hudfärg och det faktum att det är fredag, en vecka efter Black Friday.
Under dagens presskonferens inför lördagens derby mot City ombads Solskjaer att kommentera tidningens fadäs.
”Först och främst – när man ser den tidningen så säger man wow är det verkligen möjligt. Det är den värsta förstasidan jag någonsin sett och jag har varit i kontakt med Chris bara så han vet att vi backar honom. Och även Romelu. Jag jobbar inte i er bransch (media) men wow – det där var helt otroligt. Det är i alla fall inget vi ser här (i England).”

Och om Smalings pånyttfödelse i Serie A, säger Solskjaer:
"Chris har gjort fantastiskt bra ifrån sig där och vi vet att ibland när man byter miljö så kan det gå på antingen det ena eller det andra sättet, men Chris är typen som gillar den typen av kulturell utmaning och han trivs med livet där nere. Nu ser vi att han är den toppspelaren han är."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen