post image

Solskjaer om De Geas insats mot Chelsea

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin på David De Geas insats mot Chelsea i FA Cup semifinalen. 

David De Gea visade tyvärr upp ytterligare prov på dålig form i går då United mötte Chelsea i FA Cup-semin. Spanjoren har de senaste två åren stått för allt fler tavlor och även om han dock ofta också står för klassräddningar så tycks stabiliteten i hans spel saknas numera.
I går stod han för ett tveksamt ingripande och en dåligt ingripande då Chelsea vann med 3-1 och slog ut United ur FA Cupen. Speciellt på Mason Mounts 2-0 mål precis efter halvtidsvilan, stod De Gea för en tavla och Ole Gunnar Solskjaer säger att han borde räddat det skottet.
”Alla måste ju prestera och alla har en chans varje gång vi spelar att styrka sin plats i laget. David vet att han borde räddat det andra målet. Men det går inte att göra ogjort. Vi måste gå vidare och blicka mot onsdagen. Det är svårt för en målvakt att gottgöra sina misstag i en match, men David gjorde två eller tre fantastiska räddningar efter.”
”Men ni såg tex Brandon Williams – vilken karaktär han visade. Han spelade en felpass till Mount och kände sig antagligen lite ansvarig men under resten av halvleken så var han fantastisk. Grabben har varit borta en stund och inte spelat och haft ett skadat öga – men han körde på och visade personlighet där ute. Så det är så mycket lättare för utespelare, men David gjorde några bra räddningar i resten av matchen. Men han vet att han kunde räddat det där skottet.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Ole för det första varför stod De Gea I FA cupen? För det andra peta De Gea någon tror faktiskt han behöver lite bänk, känna lite konkurrens.
  För det tredje ta hem Henderson till nästa säsong. Allt annat vore skandal. De Gea behöver konkurrens eller så kommer tom Henderson peta De Gea…
  Ole såg vi samma match? Williams var ju helt kass efter felpasset….

  0
  0
  1. Daniel,
   Jag tror inte Ole ser ett skit från sin synvinkel.
   Självklart ska en manager på en presskonferens stödja sina egna spelare och försöka se nånting positivt. Men Ole VET att De Gea gjorde en klart UNDERKÄND match. Jag börjar undra om De Gea har nån klausul i sitt senaste kontrakt att han ska alltid spela när han är skadefri och frisk. Om Ole ändå skulle peta honom, får De Gea en dubbel månadslön eller nåt liknande.
   Gällande Williams. Han är fortfarande ung och har mycket kvar att lära. Spelar man som en back och gör bort sig, då blir det oftast ett baklängesmål. Men spelar man som en anfallare och gör bort sig, träffar man i bästa fall hörnflaggan.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen