post image

Solskjaer om Chong och Gomes framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Angel Gomes och Tahith Chongs kontraktssituationer efter rykten om flytt från Manchester United. 

Både Angel Gomes och Tahith Chongs kontrakt går ut i sommar och den sistnämndes agent sa i går att flera toppklubbar följer situationen. Manchester United förlängde förra månaden både Mason Greenwoods och Brandon Williams kontrakt och i våras säkrade man upp James Garners framtid, men Gomes och Chong har man ännu inte nått någon överenskommelse med.
Solskjaer kommenterade situationen under gårdagens presskonferens.
”Vi har haft mängder av samtal med grabbarna. Deras kontrakt går ju ut i sommar, men vi vill att de ska stanna. Jag kan inte se något bättre ställe för en ung grabb som kommit upp genom akademin, att spela förstalagsfotboll.”
”Både Angel och Chongy har varit här i många år och vi vill bara att de ska fortsätta sin utveckling och förhoppningsvis ser de att när unga grabbar tar sin chans så får de fler möjligheter.”

Det ryktades i går om att bl.a Juventus följer situationen kring Tahith Chong och hans agent Erkan Alkan bekräftade att flera klubbar håller koll på utvecklingen.
"Det är sant att toppklubbar håller ett öga på situationen kring Tahith. Men det är fortfarande tidigt på säsongen. Vi väntar lugnt och stilla på att se vad Manchester United kommer att komma med annars så får vi se vad som är bäst för Tahiths utveckling nästa sommar."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen