post image

Solskjaer om Cavanis framtid i United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Edinson Cavanis framtid i klubben, efter faderns uttalade i veckan. 

United signade Cavani på fri transfer under deadline day I höstas och det rörde sig om ett korttidskontrakt – ett år med option om ytterligare ett år.

34-åringen har kommit in bra i miljön och tycks trivas med sina lagkamrater och han bidrar mycket när han väl spelar, även om skadorna duggar tätt.

Förväntningen har varit att Cavani ska bli kvar även en andra säsong i United, men i veckan gick hans far ut i media och menade att det inte kommer ske. Cavani vill enligt fadern hem till Sydamerika för spel i Boca efter säsongen.

Ole Gunnar Solskjaer fick under sin presskonferens frågan om Cavanis framtid i United.

"Jag kan inte kommentera kring vad som sagts. Jag kan bara säga att vi är väldigt nöjda med Edinson. Han hjälper verkligen de unga grabbarna precis som vi ville att han skulle göra. Vi visste att han inte skulle kunna spela varenda match. Han hjälper resten av gruppen med sin mentalitet. Han kommer fatta sitt beslut och han vet att vi verkligen gillar det han gett klubben, även om han antagligen spelat färre matchen än vad han hade velat."
"Edinson är fullt fokuserad på att vara tillgänglig och han jobbar väldigt hårt på att bli fit. Han är väldigt stolt över att spela för Man United. Han kommer alltid ge sitt yttersta. Även om det är bortom den här säsongen också.. Något beslut har inte fattats ännu. Som sagt - han har gjort ett stort bidrag hittills. Vi övertygar honom när vädret i Manchester blir bättre!"
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen