post image

Solskjaer om Bruno Fernandes

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar om Bruno Fernandes efter de senaste dagarnas intensiva rykten om att United är nära att värva portugisen. 

 
Fernandes har de senaste dagarna varit starkt länkad med Manchester United och efter gårdagens storseger hemma mot Norwich så gav Solskjaer en kommentar om läget.
”Bruno Fernandes? Jag kan inte prata om individer som spelar för andra klubbar, men jag måste säga att jag har uppbackning. Vi har uppbackningen att göra något om rätt sak dyker upp under det här fönstret. Ed och ägarna vet vad vi håller på att bygga emot.”
Fernandes gjorde i går två mål för sitt Sporting och efter matchen fick lagets manager Jorge Silas frågan om spelarens framtid.
”Jag kan inte garantera något eftersom man aldrig vet. Men jag funderar redan på matchen mot Benfica på fredag och jag tänker att jag kommer använda honom då.”
Källa: MEN, Mirror

.

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

     1. Vad har han gjort för United efter han la skorna på hyllan som är så märkvärdigt som ingen annan tränare hade klarat av?
      Jag tycker helt enkelt inte att han gör nånting vettigt. Snarare skadar klubben på lång sikt.

      8
      8
 1. OllE,
  Du vet lika väl som jag att Ole skulle aldrig frivilligt lämna sin post. Inte ens om United skulle åka ur PL. Nej, vi får stå ut med honom kontraktstiden ut, om inte ledningen får ur sig innan det.

  6
  5
  1. Enormt dåligt vore (tror jag) att United förlorar de flesta ”Big 6” matcherna framöver, samt börjar glida neråt i tabellen. De åker ur alla cuper med buller och bong på det nonchalanta sätt som United är så duktiga på att visa upp ungefär var 3e match.
   Jag tror att varför Mou fick sparken var ett väldigt kasst ihållande resultat sportsligt, samt att spelartruppen verkade ha vänt honom ryggen. Samtidigt verkade Mou själv vända truppen ryggen med alla sina uttalanden. Det blev en ond cirkel som bara kunde sluta på ett sätt. Olé verkar ha spelarna på sin sida och då tror jag det är svårt att sparka honom.
   Men allt kan ju vända på en 5öring så om 1 månad kan alla spelare ogilla honom.

   3
   7
   1. OllE,
    Respekt för ditt ärliga svar. Sånt gillar jag.
    Även om jag gillar det Mou har åstadkommit under sin tränarkarriär, så var det rätt beslut att han fick kasta in handduken. Tappar man omklädningsrummet och sedan förtroendet från ledningen, då är det färdigpackat.

    6
    1
    1. Du har så rätt. Har också full respekt för Mou och hans meriter. Inget kan ta det ifrån honom.
     Och som du säger, har man inte omklädningsrummet så är man körd. Därför tror jag Olé sitter ganska säkert (så länge inget av det ovanstående som jag tog upp) sker. Jag är inget Olé fan, men han är Uniteds Boss och därför har han min support, precis som alla andra som tränat laget. Jag tror felet med United idag ligger betydligt högre upp än hos Olé och Ed.

     5
     4
 2. Det slutar väl att vi värvar .. ingen.
  ” vi letar ,många vill spela för united ,vi måste hitta rätt spelare”
  Sån jäkla tease igen med bruno F , oddsen är just nu 5/1 (1,15) på skybet , men det var det sist med ;(

  3
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen