post image

Solskjaer om att spela inför tomma läktare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om hur Manchester United känner inför att spela utan åskådare i kvällens Europa League-match mot LASK. 

Coronaviruset börjar nu alltmer lamslå hela eller delar av samhällen runtom i Europa och precis som allt annat så är fotbollen drabbad. I veckan har viktiga Champions League-åttondelar spelats utan publik – en väldigt märklig syn. Och i kväll är det United som får spela inför tomma läktare då man tar sig an LASK i den första av två Europa League-åttondelar.
Solskjaer säger att det kommer bli en konstig känsla, men att spelarna är fokuserade på uppgiften:

"Spelarna är fokuserade och koncentrerar sig bara på jobbet. Det är svåra omständigheter, inte bara för fotbollen men för hela samhället. Vi måste bara göra vad vi blir ombedda och köra på med matchen om det är det myndigheterna anser att vi ska göra. Fotboll är för fansen. Utan fansen är vi ingenting så jag tycker alltid sporten ska vara för dem. Matchen kommer ju ändå sändas på TV, men i morgon eller nästa vecka eller om två veckor, så kanske direktiven är annorlunda. Så självklart är det en svår situation."
"Vi får skapa vår egen atmosfär inom laget och inom matchen. De är vana vid att träna utan åskådare och vi har en del träningsmatcher bakom stängda dörrar. Jag tvivlar inte överhuvudtaget på att mina spelare är fokuserade och redo att prestera trots att det inte finns några åskådare. Det kommer bli konstigt, men vi får göra det bästa av situationen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen