post image

Solskjaer om att signa ny anfallare: Vi tittar på det

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att man "tittar på" att plocka in en ny anfallare till Manchester United, men att diskussionerna med Edinson Cavani också fortsätter. 

Manchester United sålde Romelu Lukaku till Inter sommaren 2019 och ersatte honom då aldrig med någon annan renodlad anfallare. Istället försökte man skola om Anthony Martial till en 9:a och även om fransmannen förra säsongen hade sin målmässigt bästa säsong i United med 23 mål, så är han kanske inte den där naturliga avslutaren och målmaskinen som krävs i en storklubb som United.

Den har säsongen har fransmannens form dock inte motsvarat förra säsongens och han har fått konkurrens av Edinson Cavani, som signades som fri agent på ett korttidskontrakt i höstas. Det råder dock stora frågetecken kring huruvida det blir ett andra år för Cavani i United och det råder även stora frågetecken kring huruvida man kommer ge Martial fortsatt förtroende att leda anfallslinjen – sannolikt inte.

Cavanis far Luis sa nyligen i en intervju att sonen inte planerar att bli kvar ett andra år i United, utan att han istället vill hem till Sydamerika för spel med Boca Juniors. Solskjaer säger att man fortsatt för en dialog med 34-åringen, men medger att man kanske måste hämta in en ny anfallare.

"Vi vill ha en konkurrenskraftig trupp och vi behöver någon där uppe som kan göra målen för oss. Så vi tittar på det. Vi pratar med Eddy (Cavani). Edinson är en toppanfallare och vi får se vad han beslutar sig för att göra. Men vi har en bra dialog med honom."

Manchester United länkas just nu - precis som resten av världens största klubbar - med Erling Braut Håland. En spelare som i det närmsta utgör en målgaranti, med de senaste säsongerna för både RB Salzburg och Borussia Dortmund som facit.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen