post image

Solskjaer om att signa Ighalo permanent

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om möjligheten att Manchester United signar Odion Ighalo permanent efter säsongen. 

Ighalo har fått en fin start i United, även om han inte gjort samma avtryck som Bruno Fernandes. Nigerianen har stått för ett mål (mot Club Brugge) och visat bra intentioner då han fått chansen. Han verkar dessutom vara en trevlig och omtyckt karaktär i och runtomkring omklädningsrummet.
Ighalo är ett stort United-fan sedan barnsben och att nu få representera klubben är en stor dröm för honom, men Solskjaer säger att han är i United på meriter och att vistelsen kan bli längre än bara till slutet av säsongen då lånekontraktet går ut.

"Det skadar ju inte att leva drömmen, men han är har på meriter. Han är här för att han är en målgörare och en annan typ av anfallare för oss. Vi kanske känner att vi vill förlänga i sommar, vem vet?"
"Han har varit en frisk fläkt dessutom. Han hade chanser under sina fem första minuter mot Chelsea, han gjorde mål mot Brugge, han hade chanser mot Watford, (Pickford) gjorde en väldigt bra räddning i matchen mot Everton - de har varit bra räddningar och han missar inte målet speciellt ofta."
Och Solskjaer säger att övriga anfallare har en del att lära av Ighalo.
"Även för Anthony, Mason och Marcus att lära sig att det är där inne som hajarna simmar. Det är behagligt utanför straffområdet där man kan ta några skott. Men det är där inte som det kanske blir lite tuffare och man kan göra sig illa. Men det är där man får målen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Inget emot Ighalo men herregud hur mkt som har förändrats i United för några år sen när berbatov öste in mål o han fick inte o stanna längre än 3 4 säsonger o nu ba för Ighalo gjorde ett mål ska han va uniteds lewandoski

  6
  4
  1. Gör Ighalo en bra säsong, är nog ändå tanken om han signas att vara backup och inte startspelare, får vi hoppas iallafall ( om killen inte börjar ösa in mål såklart).
   Berbas problem var inte att han gjorde för få mål, han var för ojämn.
   Hans sista säsong som startspelare gjorde han 5 mot Blackburn samt 2-3 hattricks, för att fördela övriga ca 7-8 mål på 25-26matcher.
   Gjorde knappt något mål på bortagräs dessutom.
   Men visst har saker och ting förändrats..

   2
   0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen