post image

Solskjaer: Nu håller vi i vårt momentum

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Det var en nöjd Ole Gunnar Solskjaer som pratade med MUTV efter Manchester Uniteds tredje raka bortavinst inom loppet av en vecka. "Nu kan folk i alla fall inte säga att vi inte kan vinna på bortaplan" säger norrmannen.

Manchester United fortsätter sitt momentum och i går tog man en tung skalp då man slog Chelsea i Ligacupen och tog sig vidare till kvartsfinal i turneringen. Det var United som tog ledningen – efter att Daniel James fixat ännu en straffspark – som Marcus Rashford tog hand om. Denna gång gjorde Rashford inga misstag – 1-0 till United.
Men hemmalaget kom ut starkare i andra halvlek och Batshuayi kvitterade i den 61 minuten. Men den alltmer formstarka Rashford såg till att på Ronaldo-aktigt vis trycka dit segermålet på frispark ca kvarten senare. Mycket vackert.
Det var Uniteds tredje bortaseger inom loppet av en vecka och Solskjaer var givetvis nöjd.

"Tre bortasegrar på en vecka, när man inte vunnit på ett tag. Då försvinner i alla fall det där pratet om att vi inte kan vinna borta. Grabbarna har jobbat väldigt hårt och har aldrig gett upp målen. Vi har vetat att vi varit nära. Vi har varit några några gånger, men bara inte haft marginalerna med oss. Nu har vi det. Så är fotbollen. Ibland går saker ens väg och ibland går saker emot en. Ikväll är vi glada och nu vill vi rida den här vågen en stund fram till landslagsuppehållet."
"Det här är ett svårt ställe att komma till, men låt oss se till att vi vinner även är vi återvänder hit i februari i ligan. Det är en fantastisk kväll i kväll. Nu får vi se till att vi återhämtar oss för vi spelar på lördag vid lunchtid. Vi måste se till så att alla jobbar så hårt de kan på att återhämta sig. Vår personal är fantastisk och nu måste vi resa hem och göra oss redo."
Källa. Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen