post image

Solskjaer: Nu blickar vi mot onsdag

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United nu måste ladda om fort inför onsdagens mycket viktiga möte med West Ham. 

Nu är United utslagna ur FA Cupen och en svit på 19 raka matcher utan förlust bröts. Nu gäller det att snabbt ladda om och fokusera på det huvudsakliga målet – att ta Champions League-plats, helst via ligan genom att sluta topp-fyra. Och United har det i egna händer.
Leicester förlorade igår sin match för omgången borta mot Tottenham och man förlorade med hela 3-0. Det betyder att United och Leicester har samma målskillnad och samma antal poäng inför Uniteds match mot West Ham på onsdag. United har alltså möjlighet att gå om Leicester i tabellen och även ta tillfället i akt att bättre på målskillnaden – något som kan bli viktigt då lagen möts i sista omgången.
”Det står mellan oss, Chelsea och Leicester om de där två sista positionerna” säger Solskjaer. ”Ju mer hjälp vi kan få från andra desto bättre såklart. Men om vi gör vårt jobb på onsdag så kommer vi vara i en bra position innan Leicester-matchen i sista omgången. Om vi vinner den kan vi kvalificera oss. Nu måste vi bara ladda om och spela mot West Ham på onsdag.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen