post image

Solskjaer: Nu behöver vi en reaktion

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United nu måste resa sig fort och se till att leverera bra prestationer i matcherna mot Newcastle och Burnley. 

Manchester United är oförmögna att vinna och ens prestera mot sämre motstånd. Det har varit det stora problemet under säsongen och det blev vi smärtsamt varse i går igen mot ligajumbon Watford. Slutresultatet på Vicarage Road skrevs till 2-0 till hemmalaget och United fick resa hem tomhänta och sargade.
Nu väntar två liknande matcher. Newcastle och Burnley och i värsta fall kan vi få se liknande matchbilder. En stor skillnad kan dock komma att bli Paul Pogba, som är precis den typen av vapen United behöver mot lågt stående lag – något vi såg när fransmannen i går gjorde comeback och började skapa direkt när han fick göra ett inhopp med halvtimmen kvar.
Solskjaer förväntar sig en reaktion från laget och från De Gea, som stod för en galen tavla vid Watfords ledningsmål.

"Ja definitivt. Vi vill tillbaka till Old Trafford och vinna den matchen, för det här är inte bra nog. Vi vet att vi har en tuff period nu med mängder av matcher, men det är vad spelarna vill ha och jag är säker på att vi får se en reaktion. 
"Nej man förväntar sig inte det av De Gea, men det händer alla. Alla gör misstag ibland. Nu handlar det om att visa en reaktion - både från David och från oss som lag. Vi har två matcher över julen och vi måste resa oss upp igen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen