post image

Solskjaer: Nöjd, men inte helt nöjd

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin syn på gårdagkvällens FA Cup-match mellan Derby County och Manchester United. 

United kommer spela kvartsfinal i FA Cupen mot Norwich på Carrow Road. Det står klart efter att man igår enkelt, eller i alla fall relativt enkelt avfärdade Derby på Pride Park.
Hemmalaget stack dock upp emellanåt, men United vann i slutändan med 3-0 efter mål av Luke Shaw och en dubbel från Odion Ighalo.
Men Solskjaer var inte helt nöjd:

"När man vinner med 3-0 så kan man tro det (att man är nöjd) men det var några läskiga stunder där i matchen. Jag tycker inte vi spelade speciellt bra i början av matchen, men när man får två mål så som vi fick (i första) så blir man nöjd. I början av andra halvlek satte de oss under lite press, men ett fint mål från Odion och en fantastisk räddning från Romero på Waynes frispark också.
"Vi har kvalitetspelare i mål. Sergios räddning på Waynes frispark var fantastisk och han hade även några bra aktioner i första halvek också. Vi har ett lag med bra spelare."
Och Luke Shaw har nu cementerat sin plats i startelvan igen, efter att den under perioder varit hotad av Brandon Williams.

"Luke blir bättre och bättre och han är i bra form nu. Han har jobbat hårt efter sin skada och han förtjänar det här" säger Solskjaer

Och angående gårdagkvällens huvudperson, Wayne Rooney - som gjorde en bra match och hade två mycket farliga frisparkar - säger Solskjaer:
"Ni vet att alla älskar honom. Alla Man Uniteds supportrar uppskattar verkligen vad han gjort. Och han spelade bra. Wayne visade klass. Ibland hade hand för mycket kvalité och tid på bollen för min smak dock!"
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen