post image

Solskjaer nöjd med trions seniordebuter

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar om tre av debutanterna ifrån gårdagens match mot Astana i Europa League. 

Manchester United var redan klara för avancemang i Europa League inför gårdagens match mot Astana i Kazakstan och kunde därför lämna den absoluta majoriteten av seniorlaget hemma i Manchester och istället skicka många ynglingar samt A-lagsspelare som behöver matchtempo och speltid, som Shaw, Lingard och Tuanzebe.
Det unga United imponerade i perioder, men förlorade dock ändå matchen. Tre akademispelare som fick sina fulla debuter var Laird, Bernard och Dylan och Solskjaer var mycket nöjd med trions insats.

"Vårt framträdande var mycket bra. I perioder var vi väldigt bra men under korta perioder lät vi dem trycka tillbaka oss. Det kostade oss i slutändan eftersom det fanns en tio minutersperiod i andra halvlek då de växte in i matchen."
"Man vill att grabbarna lär sig av det här. Kanske hålla sig tillbaka i ett par minuter så vi hinner organisera oss. Man måste få ut dem på planen innan man vet om de är tillräckligt bra. Jag tycker att Ethan, Di´Shaun och Dylan var väldigt bra i sina fulla debuter" sa Solskjaer efter matchen.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Hoppas man anlitar en sportchef och nya och bättre scouter i samma veva, som letar guldkorn och oslipade diamanter över hela världen och inte typ bara i Europa och (sedan Olé tog över) mestadels på de Brittiska öarna.

   4
   1
   1. Jag håller med dig, detta måste ske!
    Brittiska öarna samt norden liksom, sen att han verkar vara rädd för att värva någon över 20år typ..
    Nej, jag hoppas verkligen innerligt att han inte får in vissa spelare som det ryktas om till januarifönstret.

    3
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen