post image

Solskjaer: Nej, han kommer inte säljas

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Paul Pogbas rehabilitering och insisterar på att han inte kommer lämna Manchester United under vinterfönstret. 

Det ryktas ständigt om Pogba och han är starkt länkad med Real Madrid efter att han i somras förklarade att han ville ha en ny utmaning och efter en höst full av en något märklig skada och lång rehabiliteringstid, med resor kors och tvärs.
I dag förekom uppgifter om att både personal och spelare inom United känner sig säkra på att fransmannen gjort sin sista match för klubben, men Solskjaer insisterade under dagens presskonferens på att Pogba inte kommer säljas i januari och att han nu närmar sig comeback.
”Han tränar, men han har inte gjort det på länge med oss. Men nu är han i träning och det är ett steg framåt för oss. Ja såklart (förstår jag uppmärksamheten kring honom). För han är en fantastisk spelare. Karismatisk personlighet och vi är glada att ha honom här.”

"Det (hans skada) var något som verkligen behövde redas ut, men jag tycker inte jag ska sitta här och ge er hans medicinska information. Men han känner sig bra nu och han börjar bli bättre. Det har fungerat."
"När han kommer tillbaka (så kommer han) spela med ett leende och göra som han gjorde för ett år sedan när jag kom hit. Paul har varit fantastisk. Vi vet att vi har en av de bästa spelarna i världen."
Så kommer han spela innan årsskiftet?
"Jag hoppas det. Vi får se hur han känner sig. Jag kommer inte pusha honom. Vi behöver honom 100% frisk. Vi vill inte riskera några bakslag."
En reporter ställde frågan - kommer Pogba säljas under januarifönstret?
"Han kommer inte säljas i januari" svarade Solskjaer.
Reportern frågade vidare.
"Det är en massa hypotetiska uppgifter. Jag har just svarat på det - han kommer inte lämna" svarade Solskjaer igen.
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen