post image

Solskjaer: Mina instruktioner till Fernandes

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer berättar om vad hans instruktioner till Bruno Fernandes var inför debuten mot Wolverhampton. 

Fernandes gjorde debut från start igår mot Wolves, men ett orörligt anfall framför honom gjorde att hans kvalitéer inte förvaltades. Solskjaer sa under sin post-match-presskonferens att United behöver större rörelse och mer djupledsspel, snarare än att så och trilla boll utanför motståndares straffområde.
”Jag tycker han gjorde bra ifrån sig. Det var hans första match med sina nya lagkamrater. Jag tycker han spelade bra. Man vill att han uttrycker sig och sporrar sina lagkamrater. Det var några av de första sakerna jag sa till honom: Var bara dig själv, ändra inte din karaktär, försök ta bollen och få saker att hända.”
”Under första halvlek hade vi aldrig tillräckligt med rörelse framför honom. Alla ville ha bollen på fötterna och vi hotade aldrig i djupled. Vi spelade bara utanför deras box. Sedan vann de bollen och kontrade, vi vann tillbaka bollen och så var det samma sak igen. Vi skapade lite i andra halvlek, men jag tycker inte något lag förtjänade att vinna matchen. Vi kommer fortsätta jobba på det och kreativitet är en av Fernandes styrkor. Han har blick för passningar. Vi behöver mer rörelse, få honom van vid spelarnas kvalitéer och vi behöver vänja oss vid hans kvalitéer. Det övar vi på. Vi vet att vi är ett bra kontringslag.”
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Det är en fara och risk att Bruna kommer ha samma öde i ManUtd som Miktarian hade. Att planera fel för en spelare och att använda spelaren på fel position med en spelfilosofi som inte passar spelaren kommer leda till att försämra spelarens egenskaper och då blir spelaren som fiasko. Den risken under OGS är tyvärr så STOR!!!!!

    24
    2
  2. Vilka kvalitéer? Finns inte en kotte med kvalité där framme bortsett från Rashford. Stackarn kommer snart inse att han hellre måste skjuta långdistansskott än att söka passningar för inte fan är nån av fronttrion någonsin på rätt position.

    3
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen