post image

Solskjaer: McTominay frigör Fred

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Scott McTominay är en starkt bidragande anledning till att Fred blommat ut i Manchester United under hösten. 

Mittfältet må vara för glest sedan man under det gångna året tappat två spelare – Marouane Fellaini och Ander Herrera – utan att ersätta dem. Och med skador på Pogba och Matic så har uppgiften legat på Scott McTominay och Fred under merparten av hösten – en duo som visat sig fungera väldigt bra när de spelat tillsammans. Som tex i går mot Tottenham.
Fred hade en lång och tuff period efter flytten från Shakhtar Donetsk, men tycks nu ha hittat sin roll i laget med flera starka framträdanden och Ole Gunnar Solskjaer säger att Scott McTominays närvaro på planen frigör Freds kvalitéer.
”Det har varit mycket jobb. Grabben jobbar hårt, men han har skapat en relation till Scott som visats sig vara väldigt bra för oss. Och jag vet nog bättre än någon att det är svårt att spela en match och sedan vara borta i tre matcher. Nu har han fått kontinuitet. Och detsamma gäller Scotty – de har spelats konsekvent och det ger självförtroende.”

"Den fysiska närvaro som McTominay ger oss och det ledarskap han ger oss frigör Fred. Jag tycker att Fred var väldigt bra i dag och han blockade Spurs chans. Förstklassigt. De är bra tillsammans."
 
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen