post image

Solskjaer: Matic i sitt livs form

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer hyllar Nemanja Matic för insatsen mot Sheffield United. 

Manchester United ställde i går mot Sheffield United upp med både Bruno Fernandes och Paul Pogba på mittfältet och på det sittande mittfältet startade Nemanja Matic. Serben stod för en stark match och Ole Gunnar Solskjaer var efter matchen mycket nöjd med Matic insats.
“Nemanja spelar nu sin bästa fotboll. Han har haft en bra försäsong för första gången på många år och i dag satte han tempot i matchen. Hans erfarenhet är mycket viktig för oss. Jag är väldigt väldigt glad över att vi ser det bästa av Nemanja och han kommer vara viktig för oss. Sen handlar det ju om framträdandena och om Nemanja själv vill stanna, men just nu är han i väldigt bra form.”
Matic själv sa efter matchen att han trivdes med kollegorna på mitten.
“Det är alltid bra att spela med toppspelare och vi är glada över att ha toppspelare på varenda position. I kväll spelade jag med Bruno och Paul och vi gjorde det väldigt bra. Det var en bra formation och jag är säker på att vi kan bli ännu bättre, och även med Scott och Fred när de spelar.”
Matic skrev i mars på ett nytt korttidskontrakt med United, som sträcker sig till sommaren 2021.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

  1. Matic och Martial var bäst på plan lätt. Längesen man såg Matic så stabil. Men det är nog som det stod i matchrapporten här igår – Matic är väldigt bra när tempot är lågt.

   0
   0
   1. Tror Matic känt sig “petad” och inte som någon viktig del i laget under stor del av hösten. Har nog varit en liten fnurra på tråden där med han och klubben. Jag tycker att han efter kontraktförlängningen steppat upp sig rejält och hittat sin plats.

    0
    0
  2. Bruno kommer förbättra sig, inga problem där. Som tur var så var Matic riktigt bra, behövdes verkligen då Pogba inte ens joggade när motståndarna hade bollen på vår planhalva, vill men kan inte sluta se hur lite energi han lägger i försvarspelet. Stora gapande luckor som de utnyttjade utan att bli mål. Mot bättre lag kan man inte spela Pogba som 6:a, horribelt dåligt försvarsspel. Som sagt, tur att vi hade Matic som inte kan offensiv fotboll.

   0
   0
  3. Tyvärr var Bruno också slarvig i passningsspelet även mot Tottenham. Hoppas detta bara är två tillfälligheter. Han kommer naturligtvis bli hårdare bevakad framöver, vilket kommer ge honom mindre tid att leverera dessa geniala passningar som han har inom sig,

   0
   0
   1. Tack för att du nämnde det från första matchen, har bara fått skit när jag påpekat alla hans missar i Tottenham matchen. Han kommer bli bättre och missa mindre, måste bara lugna ned sitt spel lite och koncentrera sig. I de sista matcherna nu så kommer förmodligen Pogba användas, då kommer djupledspassningarna så kanske det tar lite vikt från Brunos axlar.

    0
    0
 1. Bruno har generellt sett en ganska låg passningsprocent då han är en typ av spelare som alltid försöker hitta en väg framåt. Bara vi producerar mål i högre grad än tidigare så är jag positiv

  0
  0
  1. Ser du Tottenham matchen igen så ser du också att det är vanliga passningar och försök till att dribbla som gör att han tappar mest boll, inte de geniala passningarna.
   Vi har glorifierat honom lite och nästan placerat honom på samma tekniska nivå som Ronaldinho, detta är ju ganska fel i verkligheten.
   Bruno är bra, riktigt j-vla bra men han har en bit kvar innan han ens snuddar på De Bryne klass. Till den där topp 5% av spelare som De Bryne, Ronaldinho, Messi och Zidane tillhör så är det ett visst gap mellan de under och topp 5%, han kommer komma upp i den nivån (hoppas jag) men han är inte där ännu.

   0
   0
   1. Claes,
    du är tuff som vågar jämföra Uniteds bästa spelare med några av tidernas bästa mittfältare.
    Håller med att De Bruine är jävulskt bra, troligen PLs bäste spelare. Frisparken igår mot Chelsea var onaturligt, ytterst få spelare i världen klarar av med såna frisparkar. Synd för United att det målet inte hjälpte ett skit.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen