post image

Solskjaer: Många spelare vill till United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att många spelare kommer vilja vara en del av det nya Manchester United, trots att agenterna kanske hellre vill sätta spelarna i mer "färdiga" lag. 

Manchester United är återigen i en ombyggnadsfas efter att man misslyckats med de tidigare försöken sedan Sir Alex pension och det har varit skakigt och är forfarande ovisst. Även om Solskjaers lag nu faktiskt visar väldigt bra tendenser – både i det spelmässiga och gällande rekryteringen av nya spelare det senaste året.
Det har dock pratats om att United i dagsläget inte kan attrahera topptalang och de bästa spelarna, med tanke på att det i dag finns mer säkra kort för omedelbar framgång. Solskjaer säger dock att han är övertygad om att många spelare vill vara en del av det Manchester United som nu håller på att formas.

"Kanske inte agenter, men spelare vill det. Jag pratar inte med så många agenter. United är den största klubben i världen och jag är säker på att det finns så många spelare i världen som vill vara en del av den här ombyggnaden. Våra spelare och våra fans gillar vår fotboll och motståndarspelarna kommer vilja vara en del av det också."
Dagens Manchester United är ett ungt lag och Solskjaer säger att erfarenhet kommer att skapa kontinuitet i lagets framträdanden.
"Självklart är kontinuitet väldigt viktigt för att vinna troféer. Det här unga laget måste lära sig att prestera bra även när de inte känner sig på topp. Man känner sig inte på topp varje gång man är ute på planen."
"Vi har haft några matcher där vi inte lyckats prestera så bra som vi velat, men det är en inlärningskurva och de unga grabbarna kommer bli bättre under de kommande åren och förhoppningsvis redan under resten av säsongen. Vi har tagit oss igenom en snårig period både gällande skador och form."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen