post image

Solskjaer: Laguttagningen fungerade inte i dag

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sina kommentarer om nederlaget på Wembley. 

United stod igår för en svag insats mot Chelsea på Wembley, förlorade med 3-1 och fick se sig utslagna ur FA Cupen. Solskjaer gjorde viss rotation för att vila nyckelspelare, men en skada på Eric Bailly tvingade honom att tänka om. Och när Fred och James inte kunde göra jobbet fick han även slänga in Greenwood och Pogba. Men inte heller det fungerade.
Efter matchen sa Solskjaer:
”Självklart så är man besviken när man förlorar en match. Vi fick den förstahalvlek som vi förväntade oss – två lag som känner varandra väldigt väl. Vi väntade ut varandra, inte mycket hände förrän det långa avbrottet (då Bailly skadade sig) och sedan deras mål. Och självklart är det en besvikelse att kliva in i halvtid med underläge 0-1. Vi försökte göra en förändring, en positiv förändring men det hjälpte inte.”
”Man vill vinna allt och vi är väldigt besvikna i omklädningsrummet, men vi måste göra det bättre i dessa stora matcher när det räknas. Det vet vi om. Det måste vi ta med oss, lära oss igen och göra oss redo för nästa stora match. Vi har två de kommande fem dagarna.”
”Vi valde ett lag i dag som skulle ge oss bästa möjlighet att ta oss vidare i cupen samtidigt som vi skulle vara redo för onsdagen. Det fungerade inte i dag. Vi tog oss nästan till halvtid och vi gjorde förändringen/bytet när Eric skadade sig. Men jag valde ett lag i dag för att avancera i cupen. Vad vi lär oss av det här? Vi har mängder av saker att lära oss som lag, men vi lär oss och vi utvecklas. Det här laget åkte på en smocka mot självförtroendet i dag, men låt oss se reaktionen på onsdag (mot West Ham). 

Källa: Manutd.com
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Bra Ole att du erkänner dina misstag. Ta lärdom och gör aldrig om dom. Vi kommer aldrig vinna några större titlar om vi inte har en riktig match coach och en tränare som kan rotera en trupp över tid. Oles taktik känns typ som att ställa ut bästa laget på pappret och låt den individuella skickligheten få avgöra. Jag fattar verkligen inte laguppställningen igår med fem backlinjen, visst den har funkat tidigare med det spelmaterial vi hade då. Med Fernandes och på plan har vi en helt annan offensiv kraft!
    Hoppas verkligen inte denna match sänkte självförtroendet så hela säsongen är.körd.
    Med facit i hand hade det varit bättre att vila hela första uppställningen inför avgörandet om Champions League platserna.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen