post image

Solskjaer: Kan vara vår nya kapten

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger Harry Maguire har bra ledaregenskaper och potential att bli den långsiktiga kaptenslösningen i Manchester United. 

Harry Maguire köptes in dyrt både för sin kvalité och för sina ledaregenskaper och igår mot Brighton bar han bindeln. Solskjaer har laborerat med olika kaptener – Maguire, Young och De Gea – men säger att den 26-årige mittbacken visar prov på bra ledarskap både på och av planen.
”Harry är kaptensmaterial. Men det är även David. David har varit här länge och gjort det många många gånger, men Harry har kommit in och varit väldigt bra i omklädningsrummet och ute på planen och vi fattade det beslutet. Han kan vara den långsiktiga” sa Solskjaer efter matchen.

Och förutom den där plumpen mot Bournemouth så har United nu verkligen visat positiva tendenser sedan den där matchen mot Liverpool.
"Jag tycker det här är vårt bästa framträdande för säsongen" säger Solskjaer. "Man kan hävda Chelsea-matchen, men i dag var reaktionen efter de hade gjort mål fantastisk. Och vissa matcher den här säsongen nu är det ju ett under hur vi inte tagit ledningen med fem, sex eller sju mål men det är roligt och underhållande att se grabbarna ha kul."
"De senaste sex veckorna sedan Liverpool så har vi haft fem segrar och en förlust. Matchen mot Bournemouth var en besvikelse, men vi har fått mängder av svar på vad vi försöker åstadkomma och om de inte får självförtroende från det här så vet jag inte vad jag ska säga dem."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen