post image

Solskjaer jämför Rashford med Ronaldo

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Marcus Rashford har alla chanser att bli lika bra som Cristiano Ronaldo .

Marcus Rashford har verkligen hittat formen och hittat sin roll som ledaren i Manchester Uniteds offensiv. Han slog igenom som 18-åring och det känns som han varit med väldigt länge, trots att han i dag bara är 22 år.
Han har redan hunnit med 191 matcher och 58 mål för United. Vid exakt samma ålder så hade Cristiano Ronaldo gjort 175 matcher och 44 mål för United och Solskjaer ser likheter mellan de båda spelarna.
”Ja det är ju väldigt lätt att jämföra dem ja. Båda med sina skills, kroppstypen,  attityden, attributen – allt. Grabben har alla chanser i världen att bli en riktig toppspelare, så låt oss hoppas att han fortsätter såhär. Jag vill inte prata om antalet mål. Så länge han bara fortsätter vara positiv. Fortsätter vara direkt och ser till att ta sig framför mål och få chanser, så kommer han göra mål.”

Rashford har redan gjort 13 mål för United, alla turneringar denna säsong och efter helgens skalp mot City sa han:
"För en anfallare så är kontinuitet väldigt viktigt. Jag har spelat varje match i ligan och jag har fått chanser regelbundet framför målet också. När man känner sig bra framför mål och man får chanser regelbundet så spelar det ingen roll om man missar några chanser, för man är säker på att man sätter dit nästa chans man får."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Jag tror Rashford kommer bli en grymt bra spelare när han blommat ut. Ge honom två år till så kommer ni få se. Killen är fortfarande ung. Men man får nog lugna sig lite när man jämför honom med Ronaldo. Ronaldo har varit/är på en helt annan nivå. Ronaldo har liksom varit bra 15 säsonger i rad och gjort typ 20-40 mål varje säsong. Han har dessutom varit mindre drabbad av skador så tänk vad den killen har producerat genom sina år. Har svårt att tro att Rashford kommer vara likadan, men grym är han!

  8
  1
 2. Ole har dålig koll ! och patetiskt att jämföra honom mot den kanske bästa offensiva spelaren någonsin , Messi i all ära men han har inte levererat i landslag för att på allvar konkurrera med Ronaldo.

  2
  1
   1. För mig är han nog den bäste offensiva spelaren genom tiderna =) och det är ok att vara förtrogen till Barca och Messi med ingen dålig spelare och denna titel står väl mellan dom två , poängen !! är att ens göra en liknelse mellan Ras med träfoten med Ronaldo det är låååångt där mellan..
    Jag gillar Ras men han är en periodare med en för låg lägsta nivå och för dålig första touch för att ens jämn föras med englands toppen .

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen